Velkommen til Rune Toftner AS

Godt håndverk skiller seg ofte ikke fra dårlig håndverk på pris, men alltid på kvalitet.

Alt handler om innstilling til kvalitet og arbeidsmoral hos håndverkeren som utfører jobben.

KONTAKT OSS SE REFERANSER

Privat

Gi huset ditt et ekstra løft! Et nymalt hus er mer motstandsdyktig mot vær og vind. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Privat bolig? Gi huset ditt et ekstra løft!

Malermester Rune Toftner utfører alt innen utvendig og innvendig malerarbeid. Vår erfaring og kompetanse setter oss i stand til å ta de aller fleste maleroppdrag som maling av grunnmur, kledning, vegger, dører, vinduer, terrasse, garasje, uthus, dukkehus. Rett og slett det som skal til for å fornye ditt hjem og gi det et løft.

Vi garanterer kvalitet i hvert strøk. Godt håndverk skiller seg ofte ikke fra dårlig håndverk på pris, men alltid på kvalitet. Alt handler om innstilling til kvalitet og arbeidsmoral hos håndverkeren som utfører jobben. Eller yrkesstolthet som mange også kaller det.

Vi har malere klare for utvendige maleroppdrag i Oslo og Akershus. Våre dyktige malere møter opp til avtalt tid og har respekt for din tid og tilrettelegger arbeidet etter dine vaner. Som samarbeidspartner kan du være trygg på at du får det du betaler for. Det er kvaliteten i hvert enkelt strøk som utgjør forskjellen på kvaliteten vi leverer.

“Alle kan gjøre det selv” er noe de aller fleste tror. Godt mulig at mange kan gjøre mye selv, men dette er vårt fagfelt og vår ekspertise. Vi har over 30 års erfaring fra bransjen og Malermester Rune Toftner AS har eksistert siden 2004. Det krever utdannelse, sertifisering og lidenskap i arbeidet for å levere et godt resultat som malermester.


Skal du male hus?

Enten huset ditt er malt eller beiset tidligere eller trenger en total “ansiktsløftning”, kan vi bistå med veiledning i prosessen som et resultat av mange års erfaring. Hos Malermester Rune Toftner AS vet vi at kvalitet i utførelsen og god kundeoppfølging er viktige elementer for at vi skal få fornøyde kunder. Som kunde hos oss slipper du å forholde deg til ulike personer, du forholder deg til én person som sørger for at oppdraget ditt gjennomføres som avtalt, til avtalt tid og pris.

Klikk nedenfor for å lese mer om menneskene bak Malermester Rune Toftner AS – det betyr enda mer trygghet for deg når du skal velge samarbeidspartner.

Menneskene

Gi huset ditt et ekstra løft! Et nymalt hus er mer motstandsdyktig mot vær og vind, og innvendig kan vi gi rommene dine det løftet de fortjener. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

KONTAKT OSS

Felt merket med * er obligatoriske og må fylles ut. Vi tar kontakt med deg innen 24 timer – bortsett fra i helgen.

Navn (*)

Din E-post (*)

Hva kan vi hjelpe deg med?

Skriv en kort forklaring her!

Den beste referansen er gode ord etter at du har gått

Noen av våre referanseoppdrag !